kereső
   
 

Arany Arany ékszer, Arany

A arany.lapozz.hu oldal Arany ékszer kategóriájában 18 oldal található.

 
2008-ban alapítottuk meg cégünket azzal, a céllal hogy széles körben megismertessük és megszerettessük a drágaköveket meglévő valamint leendő Ügyfeleinkkel. Szeretnénk, ha a színes drágakövek kultúrája iránti érdeklődés ismét fellendülne, mint az a korábbi századokban oly jellemző volt. Manapság ritkán szerepelnek jó minőségű, valódi drágaköves ékszerek az ékszerüzletek polcain amik legtöbbször elérhetetlen árakon vannak. Ezen a tendencián kívánunk változtatni, szeretnénk, hogy áraink a legkedvezőbbek legyenek Magyarországon de ne a minőség rovására! Célunk még, hogy ékszereinkhez, drágaköveinkhez mindig a lehető legkedvezőbb árakon, kiváló minőségben jussanak hozzá ügyfeleink. Széles, valódi drágakőválasztékkal, különleges, egyedi drágaköves ékszerekkel, karikagyűrűkkel, jegygyűrűkkel várjuk kedves Ügyfeleinket ékszergalériánkban.
www.fatumjewels.hu
Gyűjteménybe került: '10.02.28, ellenőrzés: '14.10.27.
Cégünk 2005 Szeptemberében alakult azzal a szándékkal, hogy széles körben elterjessze Magyarországon a valódi drágaköveket és drágaköves ékszereket, melyek ezelőtt méltánytalanul hanyagolva voltak a szűk kínálat és a rendkívül magas árak miatt. Célunk hogy a valódi drágakövek és a belőlük készült csodálatos ékszerek elfoglalják méltó helyüket a magyar Hölgyek (és Urak) "ujjain". Mindezt import tevékenységünk és saját gyártásunk segítségével elért kiváló minőség/ár arány segítségével kívánjuk elérni. 2007-ben kezdtünk el karikagyűrűk és eljegyzési gyűrűk készítésével és forgalmazásával foglalkozni. Vásárlóink mára több mint 300 féle karikagyűrű és folyamatosan bővülő gyémánt eljegyzési gyűrű kínálatunkból választhatnak. Kínálatunkba tartoznak továbbá különleges, egyedi valódi drágaköves ezüst ékszerek, gyöngysorok.
www.eujewel.com/index.php
Gyűjteménybe került: '07.04.17, ellenőrzés: '15.03.17.
 
Ékszerbolt, jegygyűrűk, egyedi ékszerek. Zsigovits István ötvös vagyok. 1993 óta foglalkozom az ékszer készítés mesterségével, valamint ékszer forgalmazással. 15 évvel ezelőtt a tűzzománc-dísztárgy készítő szakmát tanultam meg, majd nem sokkal később az ötvös mesterséggel kötöttem örök barátságot. 2004-ben hivatalosan is ötvös lettem, követve a már-már családi hagyományt. Hamarosan megnyitottam saját vállalkozásomat Békés megye szívében. E patinás kis ékszer bolt szintén családi körben működik.
www.zsigovitsekszer.hu
Gyűjteménybe került: '08.05.08, ellenőrzés: '14.10.10.
 
Karikagyűrű és eljegyzési gyűrű bemutatóterem. Köszönti Önt a karikagyuru.com, az Ön gyémántkereskedője és ékszerésze Budapesten. Cégünket sokéves tapasztalaton alapuló tudásra, valamint izraeli, belga és indiai cégekkel kialakított, kiváló kapcsolatunkra építettük. A velük való együttműködés garantálja, hogy partnereink számára minden igényt kielégítő, közvetlen forrásból származó választékot kínáljunk, alacsony áron.
www.karikagyuru.com
Gyűjteménybe került: '07.06.20, ellenőrzés: '15.04.01.
 
Az AURUM ékszerüzlet 2005. nvember 14. -e óta várja kedves vásárlóit. Üzletünk minőségi arany és ezüst ékszerek, faliórák, karórák illetve ajándéktáegyak árusításával foglalkozik. Célunk, hogy jelenlegi és leendő vásárlónik igényeit maximálisan kielégítsük, ezért kínálatunkban éppúgy megtalálhatók a divatos, mint a szolíd, az exkluzív, vagy a klasszikus stílust képviselő ékszerek és órák. Árukészletünket a mindenkori igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük, így reményeink szerint minden betérő vendégünk elégedetten távozik.
www.aurumekszer.hu
Gyűjteménybe került: '06.10.05, ellenőrzés: '14.10.17.
 
Arany ékszer webáruházunkban kényelmesen vásárolhat otthonról. Karikagyűrűktől a fülbevalókig megtalálhatja az Önnek megfelelő ékszert. Alacsony házhoz szállítási árakkal 24 órán belül megszerezheti az ÖN által kiválasztott arany ékszert.
www.aranyekszerek.com
Gyűjteménybe került: '11.02.26, ellenőrzés: '15.03.26.
 
Tervezd meg a saját karikagyűrűdet! Igen, erre is van lehetőség. Képzeld el, milyen lenne álmaid gyűrűje. Segítünk a tervezésben és elkészítjük az általad kitalált karikagyűrűt, így biztos hogy nem látod meg más ujján a saját gyűrűdet. Az egyedi tervezés mindig több időt vesz igénybe, mint egy meglévő fazon elkészítése. Ezzel számolni kell, ezért nem árt, ha legalább 1 hónappal az esküvő előtt elkezdjük a tervezést. Szereted a hagyományos, megszokott dolgokat? Ragaszkodsz a régi, jól bevált formákhoz? Akkor válaszd a klasszikus modelleket, amik már bizonyítottak. Szüleink és nagyszüleink is ezeket ill. A hasonló fazonokat viselték és valószínűleg meg voltak elégedve. Ezek a gyűrűk nem fognak csalódást okozni.
www.karikagyuruk.hu
Gyűjteménybe került: '06.10.05, ellenőrzés: '14.10.17.
 
Felújítás, értékbecslés, foglalás, gravírozás. H-8200 Veszprém, Jutasi út 18. Spar. Kaufmann Ági ötvös, aranyműves. Jegygyűrű, karikagyűrű, eljegyzési gyűrű készítés. Ékszerkészítés, ékszerjavítás, csere, ultrahangos ékszertisztítás, felújítás.
www.ekszerviz.hu
Gyűjteménybe került: '07.06.05, ellenőrzés: '14.10.22.
 
Gyűrűvilág feltárul: cégünk, az Anello-oro Kft. 1996 óta foglalkozik karikagyűrűkkel. Ezek az ékszerek ugyanazt jelentik számunkra, mint vevőink számára: egyedi, alkalmi, életre szóló ajándékokat. Arra törekszünk, hogy minden karikagyűrűnk utánozhatatlan és megismételhetetlen legyen. Akár az emberek, akik viselik.
www.anello-oro.hu
Gyűjteménybe került: '06.10.05, ellenőrzés: '14.10.17.
 
Tokaj. A Wassermann-műhely kis létszámmal dolgozik, így megrendeléseiket szívesen vesszük már az aktuális esemény előtt 4 héttel is. Legújabb szolgáltatásunk a platinaékszer készítés. A legértékesebb nemesfémből készíthető ékszerek - drágakövekkel kiegészítve - a finom ékszerek kedvelőinek igényeit is kielégítik.
www.wassermanngold.hu
Gyűjteménybe került: '06.10.05, ellenőrzés: '14.10.17.
 
Köszönjük, hogy felkereste a Sára ötvös- és ékszerüzlet honlapját. Tevékenységünket egyéni vállalkozás formájában működtetjük immár tizenharmadik éve. Üzletünk és műhelyünk egy helyen Makó központjában, kisvárosias környezetben található. Régi és új vásárlóinkat, megrendelőinket tágas eladótérrel és az ehhez szervesen kapcsolódó ötvös műhellyel várjuk. A megrendeléseket és eladásokat 4 szakember és munkatárs együtt végzi.
www.sara-gold.hu
Gyűjteménybe került: '06.10.05, ellenőrzés: '14.10.18.
 
Több száz arany karikagyűrű, jegygyűrű-kísérőgyűrű. Német minőségi karikagyűrűk elérhető áron! Termékeink közvetlenül a gyártótól érkeznek, ezért tudjuk Önnek a rendkívül kedvező árat biztosítani. Anyagában színezett, tiszta arany (nem "futtatott") karikagyűrűk, tartós, strapabíró kivitellel. A gyűrűk csőöntéssel készülnek: tömör, gömbölyű belsővel. Ezáltal is biztosítva a kényelmes viseletet! A gyűrűk felületi minősége hosszútávon megőrizhető (felújítható, karbantartható). A német CILOR 2009-es, vadonatúj karikagyűrű kollekciójának több száz darabjából nálunk bármelyiket kézbe veheti és fel is próbálhatja. A gyűrű nálunk kézzelfogható, nem katalógusból kell Önnek kiválasztania! Az összes egyszínű gyűrűt bármelyik arany színben kérheti, legyen az rosé-, fehér-, vagy sárga arany! A kövek nagysága (ésszerű határok között) tetszés szerint változtatható, a kövek cirkóniától briliánsig választhatók, de kérésre az adott karikagyűrű kő nélkül is elkészíthető!
www.aranygyuru.com
Gyűjteménybe került: '09.10.20, ellenőrzés: '14.10.23.
 
Nemesfémek; online ékszerszalon. A V-Pearl Kft. A magyar nemesfémes szakma legnemesebb hagyományait követve megbízható partner kíván lenni mind a becsüs oktatás, mind az ékszer-kereskedelem egyik vezetőjeként a jövőben.
www.v-pearl.hu
Gyűjteménybe került: '07.12.19, ellenőrzés: '14.10.27.
 
A Mihalovits Manufaktúra kézzel készített ékszereit találhatja meg ezen az oldalon. Jöjjön és nézzen szét a galériánkban és tekintse meg a díjnyertes ékszereinket!
www.platinagyuru.hu
Gyűjteménybe került: '10.11.16, ellenőrzés: '15.03.21.
 
Saját tervezésű egyedi zománc díszítésű ékszerek. Amióta eldöntöttem, hogy beindítok egy ékszer webáruházat, sokat gondolkodtam azon, milyen legyen a megjelenése. Nem akartam az üzlet honlapjának elemeivel megoldani, valami újat szerettem volna. Majd összefutottam két századelőről való ékszer csomagküldő-katalógussal. Engem meglepett, hogy már akkoriban is létezett ilyesmi. Azt hittem, az effajta kereskedelem a fogyasztói társadalmak sajátja. Érdeklődéssel nézegettem a két katalógus szép díszítményeit és a korabeli ékszerek képeit (rajzait). Eközben rájöttem: ez az, amit kerestem az új oldalamhoz, és ezen motívumok felhasználásával emléket állíthatnék a régen volt szép időknek! Az alábbi két képre kattintva megosztanám néhány érdekes oldalát e könyveknek. Rendelőlapok, vélemények, a korabeli marketing?
bolt.m-ekszer.hu
Gyűjteménybe került: '10.05.13, ellenőrzés: '15.03.16.
 
Truta arany és ezüst ékszerek, Swarovski kristályos, vagy más egyedi ékszerek széles kínálata. Ékszerüzlet, ahol családias légkörben vásárolhat, nézelődhet? Egyedi, örök darabra vágyik, melyet évek múlva is szívesen visel? A Truta ékszerüzlet Békéscsaba, Orosháza és Gyula városában ennél sokkal többet nyújt! Arany- és ezüstékszerek kínálata mellett ékszer csere lehetősége, egyedi ékszerkészítés, ékszerjavítás, ultrahangos ékszertisztítás is várja Önt szolgáltatásaink sorában. Karikagyűrűk, ezüst ékszerek, szettek, drágaköves ékszerek széles választékát megtekintheti és megvásárolhatja üzleteinkben.
trutaekszer.hu
Gyűjteménybe került: '10.12.07, ellenőrzés: '15.03.25.
Családi vállalkozásunk a kilencvenes évek óta foglalkozik órák és ékszerek forgalmazásával. Az elmúlt majdnem 20 év alatt megszerzett tapasztalatok segítenek minket abban, hogy az immáron szezonról szezonra változó kollekciókban megtaláljuk azokat a márkákat, és modelleket amelyek a vásárlóink igényeit mind a minőség, mind a design tekintetében maximálisan kielégítik. Manapság az órák nemcsak időmérő funkciót töltenek be, hanem remek kiegészítői öltözködésünknek. A mai világban nem ritka az, hogy a fiókban akár több márka legszebb modelljei is ott lapulnak, várván azt, hogy az adott pillanatban ruházatunk legjobb kiegészítői lehessenek. Az elmúlt évek folyamán a tradicionális és divatóragyártók, az órakollekciók mellet megjelentették ezüstből, illetve nemesacélból készült ékszerkollekcióikat is. Az általunk forgalmazott márkás órák, és ékszerek a legújabb design mellet a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek. Cégünk mára kivívta a legnagyobb világmárkák bizalmát: DOLCE & GABBANA, ICE WATCH, SEIKO, TW STEEL, GUESS, MORELLATO, MISS SIXTY, ARMANI, DKNY, POLICE, ESPRIT, PLAYBOY, SWATCH, FOSSIL, TISSOT, BREIL, ROBERTO CAVALLI, NAUTICA, DOXA, HUGO BOSS, CORNAVIN, CERTINA, CASIO, TIMEX, LORUS, GENT, AVATAR, TOO LATE, HIP-HOP és mára a régióban ezen márkák kiemelt és kizárólagos forgalmazójává vállt.
www.divatekszer.hu
Gyűjteménybe került: '06.10.05, ellenőrzés: '14.10.17.
Arany-, gyémánt- és ezüstékszerek, jegygyűrűk. Az ékszerhez leginkább az ajándékozás képe kapcsolódik. Fontos darabjainkat szinte biztosan köthetjük valamilyen jelentős eseményhez, mely meghatározó volt az életünkben és a hozzá kapcsolódó személyhez. Mottónk: adni öröm, kapni boldogság. Engedjük minél gyakrabban megélni az örömöt és boldogságot magunknak és szeretteinknek.
www.aranyesoekszer.hu
Gyűjteménybe került: '08.02.05, ellenőrzés: '14.10.13.

info Alkímia, aranycsinálás info Arany az irodalomban info Arany ékszer info Arany és történelem
info Arany János info Arany vendéglátás info Aranybányászat, aranymosás info Aranybulla
info Aranyér info Aranygaluska-receptek info Aranykincsek, aranyleletek info Aranyművesek, aranyművesség
info Aranyos oldalak info Aranyos oldalak 2. info Az aranystandard info Befektetés
info Eldorádó info Ez is, az is info Filmek info Numizmatika
info Tudomány

Vissza a/az Arany oldalra


Lapozz.hu címoldal | Szöveges hirdetés | Médiaajánlat | Üzenet a szerkesztőségnek


Helyezd el a lapozz.hu logóját oldaladon, kattints a logóra a kódért!Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.

Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.